Tutkamedia – Pikavippien Vahtikoira

Tutkamedia.fi sivusto on uusi pikavippejä käsittelevä media, jonka tarkoituksena on luoda alan standardit pikalainoja käsittelevän journalismin suhteen.

Pikavippiyrityksiä todellisuudessa mainostavia pikalainavertailusivustoja on ilmestynyt viime vuosina satoja, ja tämän sivuston tarkoituksena onkin luoda kriittinen, hyvän journalistisen tavan mukainen, todenmukainen ote pikavippialan analysointiin sekä vippipalveluiden arviointiin.

Mikä on Tutkamedia?

tutkamedia

Tutkamedia tarkastelee pikavippimarkkinoiden kehitystä ja historiaa

Tutkamedia sivusto on uusi pikavippien puolueettomaan tarkasteluun erikoistunut sivusto, joka arvioi kriittisesti niin pikavippiyritysten toimintamalleja kuin seuraa pienlaina-alan kehitystä. Pikavippimarkkinat ovat jatkuvasti muutosten kourissa, osin muuttuvien toimintaympäristöjen sekä asiakkaiden odotusten, mutta pääasiassa jatkuvasti alan ympärillä tiukentuvan lainsäädännön ja valvonnan takia. Pikavippejä tarjoavien palveluiden lisäksi niiden ympärille on syntynyt sadoittain pienlainoja arvioivia sivustoja, jotka lupaavat käyttäjilleen halpoja vippejä, jopa ilman luottotietoja, mutta valtaosa näistä sivustoista on keskittynyt mainostamaan tiettyjen yritysten tuotteita. Onkin syytä olla varuillaan, mistä tietonsa saa, sillä puolueetonta tietoa on vaikea löytää. Vippivertailu.biz sivuston vahvuus onkin puolueeton alan tutkimus, joka arvioi, ja arvostelee Suomessa toimivien yritysten tarjonnan.

Tämä sivusto käyttää hyväkseen ylläpitäjiensä ammattitaitoa, ja monet meistä ovatkin seuranneet ja raportoineet pikalaina-alan kehitystä alusta alkaen. Pikavipit ovatkin jo 5 vuotta vanha ilmiö, ja asiantuntemusta onkin karttunut näiltä ajoilta. Ala on kokenut suuria mullistuksia. Vuonna 2005 muutaman nuoren sympaattisen kotikutoisesta lainaamosta lähtenyt yritysidea on poikinut suuria määriä eri toimijoita, joilla kaikilla ei ole puhtaat jauhot pussissa. Vaikka, kiitos alan sisäisen valvonnan pahimmista koronkiskonnoista on pitkälti päästy eroon, ovat monet pikavipit aivan liian kalliita, ja alan yritysten vuosittainen liikevoitto onkin huimaa tasoa verrattuna liikevaihtoon. Maltti onkin paikallaan, sillä esimerkiksi todellisten vuosikorkojen erot ovat huimia, alhaisesta 150% jopa 5000%.

On meidän, kuluttajien kuin loppuen lopuksi alalla toimivien yritystenkin etu, että pahimmat huijarit, koronkiskojat sekä tekstiviestihuijaukset paljastetaan, jotta alalla on tulevaisuutta myös alkaneella 2010-luvulla. Lukijat voivatkin luottaa Tutkamedia.fi sivuston kirjoittajien analyyttisyyteen sekä rautaiseen ammattitaitoon. Kriittisyys on erityisesti paikallaan pikavippiä otettaessa. Ja tässä me uskomme voivamme auttaa parhaamme mukaan.