Idols tiia

Idols-Tiia kertoo rohkeasti pikavippikierteestään

Idols-karsinnat alkoivat viikko sitten ja lauluja on kuultu tähän mennessä Kuopiossa ja Rovaniemellä. Rovaniemen karsinnoista Helsinkiin jatkoon päässyt 19 vuotias Tiia Laukkanen kertoo omasta pikavippikierteestään rohkeasti koko Suomen kansalle. Viime kesän ja alkukesän aikana pikavippikierteeseen jäänyt Tiia kertoo ottaneesta pieniä vippejä jotka sitten jäivät maksamatta. Kun maksut myöhästyivät ja jäivät maksamatta, laittoivat velkojat asialle Ok Perintä -nimisen perintätoimiston, joka loppuen lopuksi vei asian käräjäoikeuteen. Loppuen lopuksi pikavippejä oli otettu ainoastaan 200 euron edestä, mutta jo oikeudenkäyntikuluja kertyi 630 euroa.

Tiia kertoo tehneensä tyhmiä juttuja nuorena, eikä todellakaan ole ainoa joka nuori joka pikavippejä on ottanut. Hän pitää myös tapausta perustellusti yksityisasianaan jonka ei muille pitäisi kuulua. Onkin varsin ihmeellistä että asiasta ensimmäiseksi uutisoinut Iltalehti on tällaiset faktat löytänyt, vaikka Idols-Tiia on läpäissyt vasta ensimmäisen Idols-karsinnan eikä jatkosta ole vielä varmuutta, vaikka potentiaalia toki on.

Joka tapauksessa Tiian esimerkki on hyvä muistuttamaan meitä kaikkia laskujen maksamisen tärkeydestä. Perintätoimistojen tekemä työ ei ole ilmaista, ja viimeistään oikeudenkäynneistä voi langeta huimat kulut. Ottakaa siis pikavippiä ainoastaan silloin kun tiedätte pystyvänne sen takaisin maksamaan!

Leave a Comment: